skip to Main Content

ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

1) Oplysninger om Privatlivspolitik

1.1 Vi er glade for, at du besøger vores website, og vi takker for din interesse. I det følgende informerer vi om behandlingen af personoplysninger, når du bruger vores website. I denne sammenhæng er personoplysninger alle data, som du kan identificeres personligt med.

1.2 Ansvarlig for behandling af persondata
Den ansvarlige for behandlingen af persondata på dette website i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse (DSGVO) er:
RøR International ApS
c/o Innovatorium Birk Centerpark 40
7400 Herning
Danmark

Telefon: +45 9 2829360
E-mail: info[at]ror-hus[dot]com

Den ansvarlige for registrering af person oplysninger er den fysiske eller juridiske person, der alene eller i fællesskab med andre bestemmer formålet med og midlerne til behandlingen af personoplysningerne.

1.3 SSL- eller TLS-kryptering
Dette website anvender SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedshensyn og for at beskytte overførslen af personoplysninger og andet fortroligt indhold (f.eks. ordrer eller forespørgsler). Du kan genkende en krypteret forbindelse ved at se strengen “https://” og låsesymbolet i din browserlinje.

2) Indsamling af data ved brug af website

Ved brug af vores website udelukkende med formål at indsamle informationer, dvs. hvis der ikke foretages en registrering eller på anden måde overføres oplysninger til os, indsamler vi kun de data, som den anvendte browser overfører til vores server (såkaldte “serverlogfiler”). Ved besøg på vores website, indsamles følgende data, som er teknisk nødvendige for, at vi kan vise webstedet:

Det besøgte website
Dato og klokkeslæt for besøg på website
Mængden af sendte data i bytes
Kilde/reference, hvorfra adgang til siden blev etableret
Anvendt browser
Anvendt styresystem
Anvendt IP-adresse (hvis relevant: i anonymiseret form)

Håndtering af personoplysninger foretages i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO baserende på vores interesse i at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af vores website. Der foretages ikke en sammenlægning med andre datakilder. Oplysningerne videregives ikke og anvendes ikke på nogen anden måde. Vi forbeholder os dog retten til at kontrollere serverens logfiler efterfølgende, hvis der er konkrete tegn på ulovlig brug.

Grundlaget for databehandlingen er art. 6, stk. 1, litra b, i DSGVO, som tillader behandling af data til opfyldelse af en kontrakt eller foranstaltninger forud for kontraktindgåelse.

3) Cookies

For at gøre besøget på vores hjemmeside attraktivt og for at muliggøre brugen af visse funktioner bruger vi cookies, dvs. små tekstfiler, som gemmes på din terminal. I nogle tilfælde slettes disse cookies automatisk, når du lukker din browser (såkaldte “session cookies”), i andre tilfælde forbliver disse cookies på din enhed i længere tid og giver dig mulighed for at gemme sideindstillinger (såkaldte “persistente cookies”). I sidstnævnte tilfælde kan du finde lagringsperioden i oversigten over cookie-indstillingerne i din webbrowser.

Hvis personoplysninger også behandles af individuelle cookies, som vi anvender, sker behandlingen i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra b DSGVO enten til opfyldelse af kontrakten, i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra a DSGVO i tilfælde af givet samtykke eller i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f DSGVO for at beskytte vores legitime interesser i den bedst mulige funktionalitet af hjemmesiden samt en kundevenlig og effektiv udformning af besøget på siden.

Du kan indstille din browser på en sådan måde, at du bliver informeret om indstillingen af cookies og kan beslutte individuelt, om du vil acceptere dem. Du kan ligeledes udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt.

Bemærk venligst, at hvis du ikke accepterer cookies, kan funktionaliteten af vores website være begrænset.

4) Kontakt og købsforespørgsel

Hvis du sender os forespørgsler via kontaktformularen eller via e-mail, vil dine oplysninger fra forespørgselsformularen eller e-mailen, herunder de kontaktoplysninger, du angiver der, blive gemt af os med henblik på behandling af forespørgslen og til evt. uddybende spørgsmål til henvendelsen. Vi videregiver ikke disse oplysninger uden dit samtykke.

Behandlingen af de data, der er indtastet i kontaktformularen eller de data, der er overført via e-mail, er derfor udelukkende baseret på dit samtykke (art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Det eneste, du skal gøre, er at sende os en uformel e-mail. Lovligheden af de databehandlinger, der er udført indtil tilbagekaldelsen, forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

De oplysninger, som du har indtastet i kontaktformularen eller sendt via e-mail, forbliver i vores besiddelse.

5) Plugins og værktøjer

5.1 Google Fonts på den lokale server
Dette website bruger såkaldte Google Fonts til ensartet visning af skrifttyper. Disse er sikkert hostet på vores lokale server ved hjælp af plugin’et “Local Google Fonts” og indlæses udtrykkeligt ikke fra eksterne servere (f.eks. Google-servere). Plugin’et “Local Google Fonts” indsamler eller gemmer ingen besøgsdata.

5.2 Google Maps
For fortsat at beskytte dit privatliv så godt som muligt tilbyder vi ikke længere en Google Maps-tjeneste på vores websted.

5.3 Værktøj til accept af cookies
Dette websted bruger et såkaldt “cookie samtykkeværktøj” til at opnå brugerens effektive samtykke til cookies og cookie-baserede applikationer, der kræver samtykke. Værktøjet til at give samtykke til cookies vises for brugerne i form af en interaktiv brugergrænseflade, når de går ind på siden. Her kan de give deres samtykke til visse cookies og/eller cookie-baserede applikationer ved at sætte kryds i det relevante felt. Ved brug af værktøjet indlæses alle cookies/tjenester, der kræver samtykke, kun, hvis den pågældende bruger giver det tilsvarende samtykke ved at sætte kryds i det tilsvarende felt. Dette sikrer, at sådanne cookies kun sættes på brugerens respektive slutanordning, hvis der er givet samtykke.

Værktøjet sætter teknisk nødvendige cookies for at gemme dine cookie-præferencer. Personlige brugeroplysninger behandles generelt ikke.

Hvis der i enkelte tilfælde behandles personoplysninger (f.eks. IP-adresse) med henblik på lagring, tildeling eller logning af cookieindstillinger, sker dette i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f DSGVO på grundlag af vores legitime interesse i en lovlig, brugerspecifik og brugervenlig samtykkehåndtering for cookies og dermed i en lovlig udformning af vores hjemmeside.

Yderligere retsgrundlag for behandlingen er art. 6, stk. 1, litra c, i DSGVO. Som den ansvarlige part er vi juridisk forpligtet til at gøre brugen af teknisk unødvendige cookies afhængig af brugerens samtykke.

Yderligere oplysninger om operatøren og indstillingsmulighederne for værktøjet til accept af cookies kan findes direkte i den tilsvarende brugergrænseflade på vores website.

6) Den registreredes rettigheder

6.1 Den gældende databeskyttelseslovgivning giver dig følgende rettigheder (informations- og indgrebsrettigheder) over for den dataansvarlige i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, idet der henvises til det anførte retsgrundlag for de respektive udøvelsesbetingelser:

Ret til oplysninger i henhold til artikel 15 i DSGVO;
Ret til berigtigelse i henhold til artikel 16 i DSGVO;
Ret til sletning i henhold til artikel 17 i DSGVO;
Ret til begrænsning af behandling i henhold til artikel 18 i GDPR;
Ret til oplysninger i henhold til artikel 19 i GDPR;
Ret til overdragelse af data i henhold til artikel 20 i GDPR;
Ret til at tilbagekalde samtykke i henhold til artikel 7, stk. 3, i GDPR;
Ret til at indgive en klage i henhold til artikel 77 i DSGVO.

6.2. RET TIL AT GØRE INDSIGELSE

HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER INDEN FOR RAMMERNE AF EN INTERESSEAFVEJNING PÅ GRUNDLAG AF VORES OVERORDNEDE LEGITIME INTERESSE, HAR DU RET TIL AT GØRE INDSIGELSE MOD DENNE BEHANDLING MED VIRKNING FOR FREMTIDEN TIL ENHVER TID AF GRUNDE, DER SKYLDES DIN SÆRLIGE SITUATION.
HVIS DU GØR BRUG AF DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DE PÅGÆLDENDE OPLYSNINGER. VI FORBEHOLDER OS DOG RETTEN TIL AT FORTSÆTTE BEHANDLINGEN, HVIS VI KAN PÅVISE TVINGENDE LEGITIME GRUNDE TIL BEHANDLINGEN, SOM GÅR FORUD FOR DINE INTERESSER, GRUNDLÆGGENDE RETTIGHEDER OG FRIHEDSRETTIGHEDER, ELLER HVIS BEHANDLINGEN SKER MED HENBLIK PÅ AT GØRE RETSKRAV GÆLDENDE, UDØVE ELLER FORSVARE RETSKRAV.

HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER MED HENBLIK PÅ DIREKTE MARKEDSFØRING, HAR DU RET TIL TIL ENHVER TID AT GØRE INDSIGELSE MOD BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER MED HENBLIK PÅ EN SÅDAN MARKEDSFØRING. DU KAN GØRE BRUG AF DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE SOM BESKREVET OVENFOR.

HVIS DU GØR BRUG AF DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DE PÅGÆLDENDE OPLYSNINGER TIL DIREKTE MARKEDSFØRING.

7) Varighed af opbevaring af personoplysninger

Varigheden af opbevaringen af personoplysninger bestemmes på grundlag af det respektive retsgrundlag, formålet med behandlingen og – hvis det er relevant – desuden på grundlag af den respektive lovbestemte opbevaringsperiode (f.eks. opbevaringsperioder i henhold til handels- og skattelovgivningen).

Ved behandling af personoplysninger på grundlag af et udtrykkeligt samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, litra a, i DSGVO opbevares disse oplysninger, indtil den registrerede tilbagekalder sit samtykke.

Hvis der er lovbestemte opbevaringsperioder for data, der behandles inden for rammerne af juridiske forpligtelser på grundlag af art. 6, stk. 1, litra b) DSGVO, vil disse data blive slettet rutinemæssigt efter udløbet af opbevaringsperioderne, forudsat at de ikke længere er nødvendige for opfyldelsen af kontrakten eller indledningen af kontrakten og/eller at der ikke er nogen berettiget interesse fra vores side i fortsat at opbevare dem.

Ved behandling af personoplysninger på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f), i DSGVO opbevares sådanne oplysninger, indtil den registrerede udøver sin ret til at gøre indsigelse i henhold til artikel 21, stk. 1, i DSGVO, medmindre vi kan påvise tvingende legitime grunde til behandlingen, som vejer tungere end den registreredes interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller behandlingen tjener til at gøre retskrav gældende, udøve eller forsvare retskrav.

Ved behandling af personoplysninger med henblik på direkte markedsføring på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f), i DSGVO skal sådanne oplysninger opbevares, indtil den registrerede udøver sin ret til at gøre indsigelse i henhold til artikel 21, stk. 2, i DSGVO.

Medmindre andet er anført i de øvrige oplysninger i denne erklæring om specifikke situationer for behandling af personoplysninger, vil lagrede personoplysninger i øvrigt blive slettet, når de ikke længere er nødvendige for de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden måde behandlet.

Status: 11.09.2022

ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

1) Oplysninger om Privatlivspolitik

1.1 Vi er glade for, at du besøger vores website, og vi takker for din interesse. I det følgende informerer vi om behandlingen af personoplysninger, når du bruger vores website. I denne sammenhæng er personoplysninger alle data, som du kan identificeres personligt med.

1.2 Ansvarlig for behandling af persondata
Den ansvarlige for behandlingen af persondata på dette website i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse (DSGVO) er:
RøR International ApS
c/o Innovatorium Birk Centerpark 40
7400 Herning
Danmark

Telefon: +45 9 2829360
E-mail: info[at]ror-hus[dot]com

Den ansvarlige for registrering af person oplysninger er den fysiske eller juridiske person, der alene eller i fællesskab med andre bestemmer formålet med og midlerne til behandlingen af personoplysningerne.

1.3 SSL- eller TLS-kryptering
Dette website anvender SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedshensyn og for at beskytte overførslen af personoplysninger og andet fortroligt indhold (f.eks. ordrer eller forespørgsler). Du kan genkende en krypteret forbindelse ved at se strengen “https://” og låsesymbolet i din browserlinje.

2) Indsamling af data ved brug af website

Ved brug af vores website udelukkende med formål at indsamle informationer, dvs. hvis der ikke foretages en registrering eller på anden måde overføres oplysninger til os, indsamler vi kun de data, som den anvendte browser overfører til vores server (såkaldte “serverlogfiler”). Ved besøg på vores website, indsamles følgende data, som er teknisk nødvendige for, at vi kan vise webstedet:

Det besøgte website
Dato og klokkeslæt for besøg på website
Mængden af sendte data i bytes
Kilde/reference, hvorfra adgang til siden blev etableret
Anvendt browser
Anvendt styresystem
Anvendt IP-adresse (hvis relevant: i anonymiseret form)

Håndtering af personoplysninger foretages i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO baserende på vores interesse i at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af vores website. Der foretages ikke en sammenlægning med andre datakilder. Oplysningerne videregives ikke og anvendes ikke på nogen anden måde. Vi forbeholder os dog retten til at kontrollere serverens logfiler efterfølgende, hvis der er konkrete tegn på ulovlig brug.

Grundlaget for databehandlingen er art. 6, stk. 1, litra b, i DSGVO, som tillader behandling af data til opfyldelse af en kontrakt eller foranstaltninger forud for kontraktindgåelse.

3) Cookies

For at gøre besøget på vores hjemmeside attraktivt og for at muliggøre brugen af visse funktioner bruger vi cookies, dvs. små tekstfiler, som gemmes på din terminal. I nogle tilfælde slettes disse cookies automatisk, når du lukker din browser (såkaldte “session cookies”), i andre tilfælde forbliver disse cookies på din enhed i længere tid og giver dig mulighed for at gemme sideindstillinger (såkaldte “persistente cookies”). I sidstnævnte tilfælde kan du finde lagringsperioden i oversigten over cookie-indstillingerne i din webbrowser.

Hvis personoplysninger også behandles af individuelle cookies, som vi anvender, sker behandlingen i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra b DSGVO enten til opfyldelse af kontrakten, i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra a DSGVO i tilfælde af givet samtykke eller i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f DSGVO for at beskytte vores legitime interesser i den bedst mulige funktionalitet af hjemmesiden samt en kundevenlig og effektiv udformning af besøget på siden.

Du kan indstille din browser på en sådan måde, at du bliver informeret om indstillingen af cookies og kan beslutte individuelt, om du vil acceptere dem. Du kan ligeledes udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt.

Bemærk venligst, at hvis du ikke accepterer cookies, kan funktionaliteten af vores website være begrænset.

4) Kontakt og købsforespørgsel

Hvis du sender os forespørgsler via kontaktformularen eller via e-mail, vil dine oplysninger fra forespørgselsformularen eller e-mailen, herunder de kontaktoplysninger, du angiver der, blive gemt af os med henblik på behandling af forespørgslen og til evt. uddybende spørgsmål til henvendelsen. Vi videregiver ikke disse oplysninger uden dit samtykke.

Behandlingen af de data, der er indtastet i kontaktformularen eller de data, der er overført via e-mail, er derfor udelukkende baseret på dit samtykke (art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Det eneste, du skal gøre, er at sende os en uformel e-mail. Lovligheden af de databehandlinger, der er udført indtil tilbagekaldelsen, forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

De oplysninger, som du har indtastet i kontaktformularen eller sendt via e-mail, forbliver i vores besiddelse.

5) Plugins og værktøjer

5.1 Google Fonts på den lokale server
Dette website bruger såkaldte Google Fonts til ensartet visning af skrifttyper. Disse er sikkert hostet på vores lokale server ved hjælp af plugin’et “Local Google Fonts” og indlæses udtrykkeligt ikke fra eksterne servere (f.eks. Google-servere). Plugin’et “Local Google Fonts” indsamler eller gemmer ingen besøgsdata.

5.2 Google Maps
For fortsat at beskytte dit privatliv så godt som muligt tilbyder vi ikke længere en Google Maps-tjeneste på vores websted.

5.3 Værktøj til accept af cookies
Dette websted bruger et såkaldt “cookie samtykkeværktøj” til at opnå brugerens effektive samtykke til cookies og cookie-baserede applikationer, der kræver samtykke. Værktøjet til at give samtykke til cookies vises for brugerne i form af en interaktiv brugergrænseflade, når de går ind på siden. Her kan de give deres samtykke til visse cookies og/eller cookie-baserede applikationer ved at sætte kryds i det relevante felt. Ved brug af værktøjet indlæses alle cookies/tjenester, der kræver samtykke, kun, hvis den pågældende bruger giver det tilsvarende samtykke ved at sætte kryds i det tilsvarende felt. Dette sikrer, at sådanne cookies kun sættes på brugerens respektive slutanordning, hvis der er givet samtykke.

Værktøjet sætter teknisk nødvendige cookies for at gemme dine cookie-præferencer. Personlige brugeroplysninger behandles generelt ikke.

Hvis der i enkelte tilfælde behandles personoplysninger (f.eks. IP-adresse) med henblik på lagring, tildeling eller logning af cookieindstillinger, sker dette i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f DSGVO på grundlag af vores legitime interesse i en lovlig, brugerspecifik og brugervenlig samtykkehåndtering for cookies og dermed i en lovlig udformning af vores hjemmeside.

Yderligere retsgrundlag for behandlingen er art. 6, stk. 1, litra c, i DSGVO. Som den ansvarlige part er vi juridisk forpligtet til at gøre brugen af teknisk unødvendige cookies afhængig af brugerens samtykke.

Yderligere oplysninger om operatøren og indstillingsmulighederne for værktøjet til accept af cookies kan findes direkte i den tilsvarende brugergrænseflade på vores website.

6) Den registreredes rettigheder

6.1 Den gældende databeskyttelseslovgivning giver dig følgende rettigheder (informations- og indgrebsrettigheder) over for den dataansvarlige i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, idet der henvises til det anførte retsgrundlag for de respektive udøvelsesbetingelser:

Ret til oplysninger i henhold til artikel 15 i DSGVO;
Ret til berigtigelse i henhold til artikel 16 i DSGVO;
Ret til sletning i henhold til artikel 17 i DSGVO;
Ret til begrænsning af behandling i henhold til artikel 18 i GDPR;
Ret til oplysninger i henhold til artikel 19 i GDPR;
Ret til overdragelse af data i henhold til artikel 20 i GDPR;
Ret til at tilbagekalde samtykke i henhold til artikel 7, stk. 3, i GDPR;
Ret til at indgive en klage i henhold til artikel 77 i DSGVO.

6.2. RET TIL AT GØRE INDSIGELSE

HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER INDEN FOR RAMMERNE AF EN INTERESSEAFVEJNING PÅ GRUNDLAG AF VORES OVERORDNEDE LEGITIME INTERESSE, HAR DU RET TIL AT GØRE INDSIGELSE MOD DENNE BEHANDLING MED VIRKNING FOR FREMTIDEN TIL ENHVER TID AF GRUNDE, DER SKYLDES DIN SÆRLIGE SITUATION.
HVIS DU GØR BRUG AF DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DE PÅGÆLDENDE OPLYSNINGER. VI FORBEHOLDER OS DOG RETTEN TIL AT FORTSÆTTE BEHANDLINGEN, HVIS VI KAN PÅVISE TVINGENDE LEGITIME GRUNDE TIL BEHANDLINGEN, SOM GÅR FORUD FOR DINE INTERESSER, GRUNDLÆGGENDE RETTIGHEDER OG FRIHEDSRETTIGHEDER, ELLER HVIS BEHANDLINGEN SKER MED HENBLIK PÅ AT GØRE RETSKRAV GÆLDENDE, UDØVE ELLER FORSVARE RETSKRAV.

HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER MED HENBLIK PÅ DIREKTE MARKEDSFØRING, HAR DU RET TIL TIL ENHVER TID AT GØRE INDSIGELSE MOD BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER MED HENBLIK PÅ EN SÅDAN MARKEDSFØRING. DU KAN GØRE BRUG AF DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE SOM BESKREVET OVENFOR.

HVIS DU GØR BRUG AF DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DE PÅGÆLDENDE OPLYSNINGER TIL DIREKTE MARKEDSFØRING.

7) Varighed af opbevaring af personoplysninger

Varigheden af opbevaringen af personoplysninger bestemmes på grundlag af det respektive retsgrundlag, formålet med behandlingen og – hvis det er relevant – desuden på grundlag af den respektive lovbestemte opbevaringsperiode (f.eks. opbevaringsperioder i henhold til handels- og skattelovgivningen).

Ved behandling af personoplysninger på grundlag af et udtrykkeligt samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, litra a, i DSGVO opbevares disse oplysninger, indtil den registrerede tilbagekalder sit samtykke.

Hvis der er lovbestemte opbevaringsperioder for data, der behandles inden for rammerne af juridiske forpligtelser på grundlag af art. 6, stk. 1, litra b) DSGVO, vil disse data blive slettet rutinemæssigt efter udløbet af opbevaringsperioderne, forudsat at de ikke længere er nødvendige for opfyldelsen af kontrakten eller indledningen af kontrakten og/eller at der ikke er nogen berettiget interesse fra vores side i fortsat at opbevare dem.

Ved behandling af personoplysninger på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f), i DSGVO opbevares sådanne oplysninger, indtil den registrerede udøver sin ret til at gøre indsigelse i henhold til artikel 21, stk. 1, i DSGVO, medmindre vi kan påvise tvingende legitime grunde til behandlingen, som vejer tungere end den registreredes interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller behandlingen tjener til at gøre retskrav gældende, udøve eller forsvare retskrav.

Ved behandling af personoplysninger med henblik på direkte markedsføring på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f), i DSGVO skal sådanne oplysninger opbevares, indtil den registrerede udøver sin ret til at gøre indsigelse i henhold til artikel 21, stk. 2, i DSGVO.

Medmindre andet er anført i de øvrige oplysninger i denne erklæring om specifikke situationer for behandling af personoplysninger, vil lagrede personoplysninger i øvrigt blive slettet, når de ikke længere er nødvendige for de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden måde behandlet.

Status: 11.09.2022

Back To Top